< Terug naar resultaten

Bakkerij van Eigen Deeg

Bakkerij van Eigen Deeg is een bakkerij met 34 leerwerkplekken. Met een leermeester en coach krijg je de kans je te ontwikkelen. Je leert banketbakkersvaardigheden zoals het maken van diverse taarten, koekjes en nog veel meer lekkers. Ook het schillen van appels en aan het eind van de dag schrobben van de bakkerij hoort daarbij. We hebben klanten als Papendal, Sonsbeek Bezoekers Centrum, Palentijn, Geniet enz. en klanten in onze winkel.

Je eigen leven leiden, zo zelfstandig mogelijk. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. Bij Siza maken we, samen met jou, werk van jouw mogelijkheden. Je leert veel onderdelen van het vak banketbakker. De sfeer is gezellig. Iedereen helpt elkaar en samen maken we mooie en lekkere producten. Stuur een bericht voor meer informatie

Naam Bakkerij van Eigen Deeg
Adres Jachthoornlaan 1 6813CH Arnhem
Soort werk
  • Horeca
Werkzaamheden
  • Afrekenen
  • Afwassen
  • Bakken
  • Bedienen
  • Bestellingen opnemen
  • Drinken inschenken
  • Eten klaar maken
  • Ontvangen van bezoekers
  • Schoonmaken
Welke opleidingen kan je volgen?
  • Branche-certificaten
  • Entree (BBL)
  • MBO niveau 2
  • MBO niveau 3
Wat maakt deze werkplek uniek? Groot assortiment waar door je veel verschillende technieken leert. De sfeer is ontspannen en je mag een fout maken, anders kun je niet leren. Naast werken en leren maken wij ook veel plezier!
Website http://www.bakkerijvaneigendeeg.nl