< Terug naar resultaten

026aanhetwerk: Gastheer/GastvrouwWil je aan de slag, maar ben je in de zoektocht naar (vrijwilligers)werk vastgelopen in wat nou echt bij je past en hoe jij jouw talenten kunt inzetten? Lukt het maar niet om een passende werkplek te vinden? Meld je dan aan bij 026aanhetwerk! Wij helpen jou graag op weg naar betaald werk of een vrijwilligersbaan. Begeleiding naar je (vrijwilligers)werk vindt plaats op een manier die bij jou past!

Op het Industrieterrein Kleefse Waard, in het Social Business Center in Arnhem hebben we ons kantoor. Hier ga je aan de slag om (werk)ervaring op te doen en de vaardigheden die je al hebt uit te breiden. Onder begeleiding van een goed opgeleide (job)coach ontdek je waar jouw interesses liggen en wat je zou willen leren.

Onze coaches zijn goed opgeleide professionals en vrijwilligers die niet alleen aandacht hebben voor praktische zaken, maar ook aandacht schenken aan jou als persoon en voor jouw omgeving. Wie ben jij, wat wil jij, wat zijn jouw vaardigheden. Kortom alles wordt meegenomen om ervoor te zorgen dat jij op de juiste (werk)plek terecht komt!

Wat zoeken we
Voor onze organisatie op het Industriepark Kleefse Waard zoeken we momenteel een gastheer/gastvrouw. In deze functie vervul je facilitaire zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lunch klaarzetten, de afwasmachine in- en uitruimen en het kantoorpand schoon houden.

Aanmeldprocedure
In overleg met je wijkcoach kun je een bericht sturen via activerend werk of contact opnemen via onze website. Daarna wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek. Vervolgens gaan we op zoek naar een werkplek, functie dat bij jou past. Zijn jullie na het kennismakingsgesprek er beide van overtuigd dat het jou kan helpen je doel te bereiken? Dan gaan jullie samen aan de slag met duidelijke doelen en concrete afspraken. Een traject bestaat normaal gesproken uit 2 tot 4 gesprekken per maand, gemiddeld zes maanden lang (of soms langer). Je spreekt dit van tevoren met elkaar af. Als je uiteindelijk weer aan het werk bent, is dat voor jou en voor je coach natuurlijk prachtig. Daar is het allemaal om te doen in ons leer-werkervarings project!
Stuur een bericht voor meer informatie

Naam 026aanhetwerk: Gastheer/Gastvrouw
Adres Westervoortsedijk 73 6827AV Arnhem
Soort werk
  • Administratie
  • Facilitaire dienstverlening
Wat zijn de mogelijkheden
  • Ontmoeten
  • Een bijdrage leveren
  • Onbetaald werk
Werkzaamheden
  • Afwasmachine in- en uitruimen
  • Kantoorpand schoon houden
  • Lunch klaarzetten
Wat maakt deze werkplek uniek? Als inwoner van Arnhem krijg je de kans om samen met een kwalificeerde trainer te werken aan je vitaliteit en daarnaast in contact te komen én mee te doen met mensen uit het bedrijfsleven op het IPKW.
Website http://www.026inbeweging.nl