< Terug naar resultaten

026aanhetwerk: ICT werkzaamheden (basis)Wil je aan de slag, maar ben je in de zoektocht naar werk vastgelopen in wat nou echt bij je past en hoe jij jouw talenten kunt inzetten? Lukt het maar niet om een passende werkplek te vinden? Meld je dan aan bij 026aanhetwerk! Wij helpen jou graag op weg naar betaald werk of een vrijwilligersbaan. Begeleiding naar je werk vindt plaats op een manier die bij jou past.

Op het Industrieterrein Kleefse Waard te Arnhem zit ons re-integratiebedrijf 026aanhetwerk. Hier ga je aan de slag om (werk)ervaring op te doen en de vaardigheden die je al hebt uit te breiden. Onder begeleiding van een goed opgeleide (job)coach ontdek je waar jouw interesses liggen en wat je zou willen leren.

Onze coaches zijn goed opgeleide professionals en vrijwilligers die niet alleen aandacht hebben voor praktische zaken, maar ook aandacht schenken aan jou als persoon en voor jouw omgeving. Wie ben jij, wat wil jij, wat zijn jouw vaardigheden. Kortom alles wordt meegenomen om ervoor te zorgen dat jij op de juiste (werk)plek terecht komt!

Voor onze organisatie op het Industriepark Kleefse Waard zoeken we momenteel een ICT-er mét basisvaardigheden. Je houdt je onder andere bezig met alle vormen van beheer op het ICT vlak, van de meest eenvoudige werkzaamheden zoals het vervangen en bestellen van toners voor printers tot de wat complexere zaken zoals onderhoud en beheer van Office licenties. Daarnaast mag/kan je ons netwerk en de werkplekken met vaste PC's inrichten en onderhouden. Kennis en/of ervaring of de bereidheid om het te leren is gewenst. Afhankelijk van het niveau wat je aan kan stroom je in binnen ons bedrijf.

Hoe meld je je aan?
In overleg met je wijkcoach kun je een bericht sturen via activerend werk of contact opnemen via onze website. Daarna wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens gaan we op zoek naar een werkplek, functie dat bij jou past. Zijn jullie na het kennismakingsgesprek er beide van overtuigd dat het jou kan helpen je doel te bereiken? Dan gaan jullie samen aan de slag met duidelijke doelen en concrete afspraken. Een traject bestaat normaal gesproken uit 2 tot 4 gesprekken per maand, gemiddeld zes maanden lang (of soms langer). Je spreekt dit van tevoren met elkaar af. Als je uiteindelijk weer aan het werk bent, is dat voor jou en voor je coach natuurlijk prachtig. Daar is het allemaal om te doen in ons leer-werkervarings project!
Stuur een bericht voor meer informatie

Naam 026aanhetwerk: ICT werkzaamheden (basis)
Adres Meester E.N. van Kleffenstraat 6 6842CV Arnhem
Soort werk
 • ICT en multimedia
 • Techniek, bouw en industrie
 • Toezicht en beheer
Wat zijn de mogelijkheden
 • Ontmoeten
 • Een bijdrage leveren
 • Onbetaald werk
 • Op weg naar betaald werk
Werkzaamheden
 • Beheer van werkplekken, PC's en laptops (zowel in de soft- als hardware)
 • Bestellingen verzorgen
 • Het inrichten en onderhouden van VOIP-diensten (via internet bellen)
Welke opleidingen kan je volgen?
 • Branche-certificaten
 • Entree (BBL)
Wat maakt deze werkplek uniek? Je komt in een team waarin waarin saamhorigheid en gezelligheid de sfeermakers zijn. Ons motto is ‘fluitend naar je werk gaan en fluitend weer naar huis!’.
Website http://www.026aanhetwerk.nl