< Terug naar resultaten

KrachtWerk

Met Krachtwerk ontdek je op sportieve wijze je talenten.
Je leert hoe je ze kunt gebruiken en verder kunt ontwikkelen, hiermee sta je steviger in je werk. Naast de sportlessen helpt een werkcoach je in de zoektocht naar werk en ondersteund je bij het werk.

Door de combinatie van sportlessen (vnl. boksen) en de ondersteuning van de werkcoach kom je in beweging en raak je bekend met je eigen kracht. Letterlijk en figuurlijk!
KrachtWerk is maatwerk; met je sport- en werkcoach bepaal je je doelen. Je trainingen worden ingericht zodat ze bij jou & je doelen passen. Stuur een bericht voor meer informatie

Naam KrachtWerk
Adres Kemperbergerweg 139e 6816RP Arnhem
Soort werk
  • Coaching
Wat zijn de mogelijkheden
  • Een bijdrage leveren
  • Onbetaald werk
  • Op weg naar betaald werk
Werkzaamheden
  • Met de sportcoach werk je tijdens de trainingen aan je persoonlijke doelen, met je werkcoach ga je op zoek naar een werkplek die bij je past. dit kan heel divers zijn. de werkcoach blijft je ook op het werk ondersteunen zolang jij dit nodig hebt.
Wat maakt deze werkplek uniek? KrachtWerk leidt niet op tot een werkplek in de sport. Boksen is het middel om je talenten te ontdekken. Je leert hoe je ze inzet en verder kunt ontwikkelen ten behoeve van je werk.
Website http://www.sizawerk.nl