< Terug naar resultaten

Fietsenwerkplaats SizaWerk

Goed op weg
Wapperende haren in de wind, fris aankomen op het werk, effe nog een boodschap doen, iedere dag in alle vroegte naar school. We fietsen wat af, dus een lekke band, kapotte verlichting en een slechte rem kunnen we niet gebruiken. Of misschien is men toe aan een andere fiets? Jij kan helpen! Fietswerk op het Dorp repareert, onderhoudt en verkoopt (gebruikte) fietsen. In onze fijne werkplaats wordt op een rustige en professionele wijze gewerkt. Je repareert, pleegt onderhoud, monteert, demonteert en voert allerlei andere werkzaamheden uit. Je leert de basiskennis en doet tegelijk praktijkervaring op. Er is een hele leuke interactie tussen onze klanten uit de buurt, verenigingen en stichtingen.
We zijn trotse partner van het ANWB Kinderfietsenplan en Stichting Leergeld. Zo help je kinderen uit gezinnen die een steuntje nodig hebben om veilige meters te maken. Lijkt het je iets? Kom maar eens langs!

Je eigen leven leiden, zo zelfstandig mogelijk. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. Bij Siza maken we, samen met jou, werk van jouw mogelijkheden. Bij ons kun je basiskennis en praktijkervaring opdoen over fietstechniek en gereedschappen. Stuur een bericht voor meer informatie

Naam Fietsenwerkplaats SizaWerk
Adres Heijenoordseweg 150s 6813GC Arnhem
Soort werk
  • Techniek, bouw en industrie
Werkzaamheden
  • Demonteren
  • Monteren
  • Repareren
  • Sorteren
Wat maakt deze werkplek uniek? Fijne rustige werkplaats met leuke collega’s waar fietsen voor klanten worden gerepareerd.
Website http://www.sizawerk.nl